top of page

Vores specialeretninger

Clipboard23_edited.png

Viden og diversitet er vores styrke

Alle mennesker er forskellige udenpå og indeni, og alle vores forskelligartede opgaver håndteres herfor individuelt - forskelligt. Dette er vores force. At se det hele menneske, afklare og tilføre det der er nødvendig for optimal trivsel.

Vores professionelle og pædagogisk indsigt gør os i stand til at sammensætte et pædagogisk udviklingsteam, der udvælges på baggrund af personlige- og faglige kompetencer. Vores specialer spænder bredt, og har vi ikke den specifikke ydelse, der matcher jeres behov, er I altid velkomne til at kontakte os.

Clipboard23_edited.png
AdobeStock_94603156_edited.jpg

Socialpædagogiske projektforløb og afklaringssager

Kun ved at lære borgeren at kende kan vi sætte det rigtige team af specialister, som vi tror på kan løse opgaven i fællesskab og skabe en positiv udvikling for den pågældende borger. 

Clipboard23_edited.png

Pædagogiske vikarydelser tilpasset jeres behov

Vi har erfaring med mangeartede opgaver inden for det specialiserede område både kortere eller længere vikariater. Vores procedurer er gennemprøvede og fagligt forankrede, hvorfor vores personale hurtigt og fleksibelt kan støtte jer og løfte opgaven optimalt.

Teacher and Student_edited.jpg
Clipboard23_edited.png
A 19-year-old woman with Autism and othe

Socialpædagogiske støtteordninger

Vores fokus er altid borgerens ressourcer og udviklingsmuligheder, og målet med støtten er at gøre borgeren i stand til at klare sig selv i det omfang, det er muligt. Opgaver tilrettelægges altid efter borgerens behov og den kommunale bevilling.

Clipboard23_edited.png

Vores
samarbejdspartnere

Vi tror på, at et godt samarbejde er til gavn for os alle, derfor sætter vi den gode, bærdygtige og tillidsfulde relation forrest og højest.

Vi er jeres samarbejdspartner og det er os, I går til, når I har brug for rådgivning eller støtte til både stort og småt i dagligdagen.

aea31e4bd75a14348471d14f792df8ef9bb9f20d
bottom of page