top of page

Ledige stillinger

Struktureret projektmedarbejder søges

Kan du understøtte en struktureret hverdag og har du lysten til at hjælpe en borger med Downs syndrom med hverdagens gøremål? Så er det lige dig, vi står og mangler til et projekt i Hedensted Kommune.

 

Stillingsbeskrivelse

Udviklingsbasen varetager dette tidsafgrænsede projekt i samarbejde med Hedensted kommune, hvor vi står for at dække samtlige vagter, og det er her, vi har brug for dine kompetencer og lyst til at være en del af denne borger daglige liv.

 

Arbejdstiderne i dette projekt er i hverdagene fra kl. 14.00 til kl. 09.00 næste morgen, og i weekenderne er det 24 timers vagter fra kl. 08.00 til kl. 08.00.

 

Borgeren trives bedst i en hverdag, hvor struktur og forudsigelighed er de vigtigste nøgleord for at opnå optimal trivsel, så dette er din primære opgave.

Dine andre arbejdsopgaver med borgeren kan fx være at tage bussen sammen med borgeren hjem fra et aktivitetstilbud, at være tovholder på og sørge for at dagsstrukturen følges, at bistå og vejlede i de daglige gøremål, udlevere medicin og meget mere. Borgeren har sprog og er kommunikativ, har en god portion humoristisk sans og har meget let til grin. 

 

Dine kvalifikationer

Det er vigtigt, at du har Socialpædagogisk uddannelse og eventuel erfaring fra lignende projekter eftersom dette er en bostedsopgave, hvor du derfor arbejder meget selvstændigt med og er alene med borgeren. Du har naturligvis tæt kontakt til Udviklingsbasens kontaktperson på opgaven ved eventuelle spørgsmål eller udfordringer i hverdagen.

 

Vi lægger vægt på at du: 

  • kan arbejde meget selvstændigt, er løsningsorienteret og målrettet 

  • kan identificere behov og bidrage til udviklingen af nye og effektive løsninger 

  • kan udvikle og optimere effektive arbejdsgange 

  • kan videns dele samt samarbejde godt internt og eksternt 

  • kan følge op og samle alle tråde

  • har kendskab til eller erfaring med Mobilze me og Kura.

 

Om os: 

Udviklingsbasen er et pædagogisk vikarbureau, der siden 2016 har leveret vikar- og projektydelser til det specialiserede socialområde i Jylland og på Fyn. I dag har vi mere end 250 vikarer tilknyttet, som dagligt løser opgaver på institutioner, bosteder, skoler og enkeltmandsprojekter. Via viden, indsigt og bæredygtige pædagogiske kompetencer giver vi borgere trygge rammer i et troværdigt samarbejde. 

 

Sådan søger du:

Du skal søge stillingen via vores ansøgningsportal på linket her.

Du kan læse mere om Udviklingsbasen på linket her.

Har du yderligere spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte Anne Lyngby på aly@udviklingsbasen.dk eller på vores direkte tlf. +45 75 66 11 22.

Deadline:

30. august 2023 kl. 12.

Vi afholder løbende samtaler. så søg hurtigst muligt.

bottom of page