top of page
353800677_10231049968692654_7377082120575723732_n.jpg

Helt kort om Udviklingsbasen

Vi er et anerkendt pædagogisk vikarbureau, der har specialiseret sig i at levere fagligt dygtige vikarer og projektmedarbejdere til det specialpædagogiske område i Jylland og på Fyn.

Siden vores etablering i 2016 har vi opbygget et fagligt stærkt netværk af kvalificerede vikarer, som dagligt varetager opgaver på institutioner, bosteder, skoler og enkeltmandsprojekter i samarbejde med vores samarbejdspartnere.

Vores vision, mission...

Vores vision:

Vi vil være det mest respekterede vikarbureau inden for det socialpædagogiske område som har fokus på at lave ”det rigtige” match mellem opgave og vikar.

 

Vores mission:

Vi arbejder tæt sammen med vores kunder og vikarer for at forstå deres behov og tilbyde skræddersyede løsninger, der skaber tryghed og trivsel.

...og værdier

Høj faglighed:

Kvalitet er for os høj faglighed, både den teoretiske og praktiske viden samt erfaring.

Vi opmuntrer til dialog og vidensdeling mellem vores vikarer og kunder for at fremme læring og forbedring af faglige kompetencer.

 

Udvikling:

Vi prioriterer løbende faglig udvikling og opdatering af vores vikarer for at sikre, at de er i stand til at levere den bedst mulige facilitering af borgernes trivsel og udvikling.

Tryghed:

Alle fortjener en tryg hverdag. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder og vikarer, da gode relationer skaber kendskab og tryghed ved hinanden.

bottom of page