top of page

Ledige stillinger

Robust projektmedarbejder søges

Er du en natteravn, som har lyst til at skabe tryghed i de mørke timer for en ung fyr?

Udviklingsbasen har i samarbejde med Randers kommune, ansvaret for at skabe en godt liv for en ung fyr. Borgeren er udviklingshæmmet og har autisme. Han nyder musik, gå turer og elsker elektronik.

 

Stillingsbeskrivelse 

Denne borger trives bedst i en hverdag, hvor struktur og forudsigelighed er de vigtigste nøgleord for at opnå optimal trivsel, så dette er din primære opgave.

Borgeren er meget sensitiv overfor nyt, og kan i disse situationer udvise en udadreagerende adfærd. I svære tider kan der forventes personlig pleje. Borgeren har sprog og er kommunikativ.

Du vil indgå i et fast natte-rul. Derudover vil du have mulighed for at byde ind på øvrige vagter udover denne opgave.

Arbejdstiderne i dette projekt er ugens 7 dage, med fordeling:

- Døgnvagt fra 07.00 -07.00, hvor 22.00-07.00 er i rådighed fra boligen.

- Dagvagt fra kl. 07.00 – 19.00

- Nattevagt 19.00 – 07.15

Opgaverne vil i hovedtræk bestå af:  

  • Du trives i at arbejde selvstændigt og et kendetegn ved dig er, at du er handlekraftig – allerhelst uden at tage handlekraften fra borgeren.

  • Det er vigtigt, at du er god til relationsarbejde og til mentatliseringsarbejde med borgeren og ud fra borgerens adfærd på en professionel måde.

  • Samtidig er det vigtigt, at du kan afgrænse dig, så du ikke ”tager den unge med dig hjem”.

 

Dine faglige kompetencer: 

Det er vigtigt, at du har Socialpædagogisk erfaring og eventuel erfaring fra lignende arbejde. Eftersom dette er en projektopgave på egen adresse, vil du derfor skulle arbejder meget selvstændigt og alene med borgeren. Du har naturligvis tæt kontakt til Udviklingsbasens kontaktperson på opgaven ved eventuelle spørgsmål eller udfordringer i hverdagen.

Vi lægger vægt på at du:

  • Kan arbejde meget selvstændigt, er løsningsorienteret og målrettet

  • Kan identificere behov og bidrage til udviklingen af nye og effektive løsninger

  • Kan udvikle og optimere effektive arbejdsgange

  • Kan videns dele samt samarbejde godt internt og eksternt

  • Kan følge op og samle alle tråde

 

Om os: 

Du bliver ansat gennem Udviklingsbasen, der står for vagttildeling og løn. Udviklingsbasen er et pædagogisk vikarbureau, der siden 2016 har leveret vikar- og projektydelser til det specialiserede socialområde i Jylland og på Fyn. I dag har vi mere end 250 vikarer tilknyttet, som dagligt løser opgaver på institutioner, bosteder, skoler og enkeltmandsprojekter samt støtteopgaver i borgernes eget hjem. Via viden, indsigt og bæredygtige pædagogiske kompetencer giver vi borgere trygge rammer i et troværdigt samarbejde.

 

Når du er fast tilknyttet vikar hos Udviklingsbasen, er du en del af vores professionelle fællesskab og her er dine udviklingsmuligheder mangeartede. Vi tager hånd om din hverdag og kan blandt andet tilbyde dig kontakt til vores interne Trivselskonsulent, hvor du kan få professionel sparring og hjælp til eventuelle hændelser i hverdagen. Vi har tæt kontakt til vores samarbejdspartnere og deres behov i hverdagen, så sikre en høj kvalitet i det arbejde, vi leverer sammen med dig.

 

Kontakt:  

 

Har du yderligere spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte Line Timmermann på lit@udviklingsbasen.dk eller på vores direkte tlf. +45 75 66 11 22.

 

Deadline: 

Din ansøgning, CV og uddannelsespapirer evt. udtalelser, referencer m.v. skal være indsendt til os senest den søndag den 03. december 2023 kl. 12

Du skal søge via linket her i vores ansøgningsmodul

Skiv venligst i systemet at det er denne stilling, du søger.

Vi læser ansøgninger og indkalder til samtale løbende.

bottom of page