top of page

Sammen har
vi en plan...

Vores team ved Udviklingsbasen har pædagogisk erfaring og indsigt,  som vi hver dag bruger i vores arbejde til at løse komplekse socialpædagogiske opgaver. Vi ser det hele menneske og alle vores forskelligartede opgaver håndteres derfor forskelligt, så vi bidrager med det, der er nødvendigt for optimal trivsel hos borgerne.

 

Vi sætter os altid ind i vores samarbejdspartneres situation og afdækker de udfordringer og løsninger, der er nødvendige og matcher herefter det rette personale til situationen, så det skaber tryghed og værdi for alle parter.

Bag Udviklingsbasen står Søren Meldrup og Jesper Madsen, som er stiftere og indehavere af virksomheden . De har tilsammen arbejdet mere end 30 år inden for det pædagogiske felt, og det var samme interesse for pædagogikken, der var motivationen bag at stifte virksomheden og med det formål at levere målrettet vikardækning og støtte til det specialiserede socialområde.

 

Sammen udgør vi et team af erfarne og dedikerede medarbejdere, som brænder for at skabe bedre og tryggere rammer for udfordrede borgere.

Kontakt os og hør, hvordan vi kan være jeres professionelle sparringspartner i hverdagen

Vores samarbejdspartnere 

Ikast-Brande logo
Mariagerfjord Kommune
Brønderslev Kommune
Silkeborg kommune
Skanderborg kommune
Vejle kommune
Horsens Kommune
Vejen kommune
Hedensted kommune

Kontakt

Jesper Lundegaard Madsen

Indehaver og salgschef

jlm@udviklingsbasen.dk

Jesper Madsen.jpg
bottom of page